Bennys Blog

– om alt, der bevæger sig indenfor moderne femkamp

Benny snakker skydning

Bennys blog – her går starten!

Efter et par sæsoner med god fremgang og et markant skift i måden vi søger at udbrede glæden og spændingen ved moderne femkamp på, kommer vi nu med en blog. Fokus vil være meget på træning og alle aspekter deraf, men ind imellem vil der være indlæg af anden karakter, hvis det giver mening i sammenhængen.

Hvorfor nu en blog?

Moderne Femkamp (fra nu af vil jeg ofte bruge forkortelsen ‘MF’) forkommer måske ikke så tilgængelig og lige til som mange andre idrætsgrene, men alle kan i princippet være med, og vi vil blandt mange andre ting gerne fortælle hvor ligetil det kan være at starte på moderne femkamp. Og vi vil gerne ha en hel masse med på, hvad vi selv synes er den mest fantastiske sport man kan lave.

Men bloggen vil dække hele spektret, fra begynder til top-elite, så der vil være lidt for enhver. Og man kan jo så bare spørge hvis man har noget på sinde. Oftest er svar på de spørgsmål man går rundt med i hovedet til gavn for mange flere end man umiddelbart tror.

Til dig, der er ny og nysgerrig…

Der er en mulighed for at komme meget hurtigt i gang med MF gennem hvad vi kalder ‘Kombinations-3-Kamp, eller K3K. Udover, at denne form kun indeholder 3 af femkampens discipliner, er det også i første omgang møntet på dem der allerede laver en af disciplinene svømning, ridning eller fægtning.

Man ‘kombinerer’ altså sin egen disciplin ind som den ene disciplin i 3-kampen. Fælles for de tre K3K modeller er, at  alle skal gennem den kombinerede disciplin Combined Event (CE), skydning og løb, og dertil lægger man så præstationen i den disciplin man allerede kan. Det kommer vi tilbage til andetsteds, men du kan kigge nærmere på K3K på femkamp.dk

Find informationen her

Jeg synes det er en god ide at formidle information om moderne femkamp i småbidder, så den, der er interesseret, og allerede er med, eller måske endda er elitefemkæmper, her kan hente de sidste brugbare informationer – samt stille spørgsmål og få svar som så kommer mange til gode.

Og man kan genfinde tidligere informationer og indlæg, som måske på et senere tidspunkt kan være af større nytte, end lige i øjeblikket.

Femkamp-familien

Sidst, men ikke mindst vil vi ha en blog, fordi der er meget at fortælle.

Det er håbet, at denne blog bl.a. kan være med til at bygge et fællesskab mellem alle der ønsker sig at være eller allerede ER med i femkamp-familien – et begreb som der er meget mening i, fordi vi holder af at være sammen om sporten, forbedre os sammen og sætte personlige mål sammen.

Moderne femkamp er i meget høj grad konkurrence med sig selv, og den der kommer med i gruppen får oplevelser af en helt speciel karakter. Desuden indeholder moderne femkamp så mange facetter at det for den enkelte er med til at forme ens pesonlighed. Man får vendt en masse detaljer med sig selv igennem de forskellige krav der stilles, og  lærer derved en masse om sig selv, samtidig med at man udvikler sig. Så kom om bord og brug bloggen som det nu passer dig bedst personligt!

Send spørgsmål til belmann3@gmail.com

Indlæg vil ofte henvende sig til en mere snæver del af jer, alt efter hvad emnet er, men det vil tydeligt fremgå. Og det er naturligvis hensigten at lave indlæg der er nyttige på den ene eller anden måde, så vi sammen udvikler en bedre bevidsthed om det hele.

Nu starter vi og ser så, hvor vi ender!

Comments are closed.